En svetsare i Västerås är min stora kärlek

Hej på er!

Hoppas ni har en fin dag och att solen skiner på er som den gör här i Västerås. Jag har något roligt att berätta, nämligen att jag träffat mig en svetsare. Ni som följt mig ett tag vet ju att jag varit singel länge och längtat efter att träffa någon. Nu har jag träffat en kille som är så himla fin. Det är fortfarande nytt men vi har träffats på några dejter och det känns jättebra.

Det fina är att vi är på samma plats i livet och vill samma saker. Sen är han så fin både på utsidan och insidan och så omtänksam. Han jobbar alltså som svetsare, så om det inte varit för en gemensam vän som presenterade oss på ett födelsedagsfirande så vet jag inte hur vi hade träffats. Han bor inte i Västerås men ska flytta hit till sommaren och eftersom han har vänner här så spenderar han ganska mycket tid här. Jag känner så mycket tacksamhet varje dag över att vi träffats.

Jag gillar faktiskt att han är hantverkare och händig av sig och både han och jag vill köpa hus i framtiden, så då kommer ju det till användning. Jag själv är ju ganska pysslig av mig men inte händig på det sättet, så det är nog bra om vi kan komplettera varandra. Han gör grovjobbet och jag tar hand om typ inredning och så. När jag sa det till honom så skrattade han men tyckte att det lät som en bra idé.

Vi har väldigt roligt ihop och det tycker jag om, men också att vi är så bekväma med varandra. Även om det var nervöst första gången vi skulle gå på dejt så tog det inte lång stund innan jag kände mig så trygg. Och det är nog den viktigaste faktorn för mig. Vad tycker ni är viktigast i en relation eller när ni träffar någon? Jag önskar er alla lycklig kärlek i alla fall, för det är ju det finaste som finns! Kram