Användning för persienner när solen skiner i Täby

Hej alla fina följare! Här sitter jag på jobbet i Täby och kämpar de sista timmarna på denna arbetsdagen. Jag passade på att gå ut i solen sen stund på lunchrasten, man njuter verkligen när den kikar fram. Därför känns det ju typiskt att dra ner sina persienner när väl solen är framme! Egentligen vill man ju bara gå ut och sätta sig i en solstol emot väggen där det är vindstilla, men jag får nog inte betalt för det tyvärr. Eller tror ni man kan argumentera för att det är friskvård?

Eftersom vi sitter i ett kontorslandskap och jobbar framför datorer så måste i ha persienner nere såna här dagar för annars bländar det bara i skärmen. Det blir så dumt bara, ungefär som när det är kallt så klagar folk och när det är varmt som klagar folk. Regnar det så klagar folk och är det sol så klagar folk. Men vi har lovat varandra här på jobbet att vi inte ska klaga oavsett utan alltid ha en positivt perspektiv.

Vi startade med det i måndags och det har fungerat väldigt bra och gjort att energin är så mycket bättre och mer upplyftande. Sen är man bara människa så om något tråkigt eller jobbigt har hänt så kan man säga det så att de andra har förståelse för att man inte är på topp. Man behöver inte berätta vad det är om man inte vill, men bara en liten notis till teamet för då är det ju så klart okej att man inte orkar ge så mycket positiv energi till gruppen en sådan dag.

Vad tycker du har varit mest positivt med din dag hittills? För min del är det att jag haft ganska bra flow i dagens uppgifter och att det snart är fredag. Dessutom har jag roliga saker att se fram emot i helgen så det ger också härlig energi. Ha en fortsatt fin dag så hörs vi snart igen. Med hälsningar från ett soligt Täby, vi vet i alla fall om att den skiner där på andra sidan av våra persienner!